FRAZ CORPORATE SERVICES

MalaysiaBiz.Net diuruskan oleh FRAZ Corporate Services (TR0222795-U), merupakan sebuah firma setiausaha yang berpengalaman luas dalam membantu syarikat-syarikat sendirian berhad (Sdn Bhd) dalam proses penubuhan dan pematuhan agar ianya mematuhi keperluan dan kehendak Akta Syarikat 2016.

FRAZ Corporate Services mempunyai jaringan network terdiri dari akauntan bertauliah, ejen cukai dan peguam dengan kumulatif pengalaman lebih dari 10 tahun. Dengan kepakaran seperti ini, kami dapat membantu anda mencapai tahap yang lebih cemerlang dalam dunia perniagaan.

Melalui portal kami di  MalaysiaBiz.Net, kami berharap agar para peniaga dan usahawan mempunyai akses kepada maklumat penting berkenaan perniagaan di Malaysia. Selain itu juga, kami menyediakan penyelesaian mudah kepada mereka yang ingin menubuhkan dan mengemaskini syarikat secara atas talian tanpa perlu merempuh kesesakan lalu lintas mahupun kesukaran mencari ruang parkir.

Bagi menjayakan misi kami untuk menjadi pusat solusi perniagaan setempat, kami juga menyediakan akses dan hubungan kepada rakan niaga yang berlesen bagi perkhidmatan akaun, audit, cukai dan pengiraan zakat

Maklumat perniagaan

Alamat: 19A, Jalan Tengku Ampuan Zabedah J 9/J Seksyen 9, Shah Alam, Selangor
No telefon: +60 11-5860 9973
Email: fraz.corporate@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/frazcorporateservices?mibextid=ZbWKwL
Instagram: https://instagram.com/fraz_corporate?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Waktu Operasi: 9 pagi- 5 petang, Isnin hingga Jumaat

Berdaftar dengan SSM BizTrust & MOF